Lyon Béton sfeer buiten

Zomer styling tips

We profiteren ondertussen al enkele weken van af en aan prachtig weer. Hierbij merken we dat winkeliers het soms moeilijk vinden onze merken in een zomers daglicht te plaatsen. Tijd dus voor wat zomerse tips voor onze merkenstyling!

 

  1. Breiwerk in de tuin

Ook het breiwerk van Knit Factory kan perfect in de tuin. De plaids en kussens geven een zacht en knus gevoel voor de frissere avonden. Breiwerk heeft natuurlijk de bijwerking dat het moeilijker droogt als het vochtig is, binnenhalen ’s avonds is dan ook een must.

 

Knit Factory in de tuin

 

  1. Focus op de kussens met minder breiwerk

Knit Factory heeft ondertussen enkele kussens in het assortiment met minder of zelfs geen breiwerk aan. Luc met zijn stoere lederlook, Mara met haar jeanslook en natuurlijk de zomerse Jill mogen niet ontbreken in het zomersassortiment.

Combineer ze met de lichtere plaids van het assortiment voor een extra zomerse look!

 

  1. Lekker schommelen op het terras

De stoelen en tafels van Lyon Béton zijn in principe enkel voor binnen aangezien de achterzijde van de stoelen en onderzijde van de tafels (behalve Alps) poreus zijn. Laat het je echter niet tegenhouden om ze te adviseren voor een appartementsterras. Goed afgedekt komen ze daar prima de winter door. De tafelbladen kunnen mogelijk gedemonteerd worden en binnen geplaatst.

 

 

  1. Neem de lamp gewoon mee

Met de draadloze LED lampen van Epos of Sweden kan je zowel in de zomer buiten als in de winter binnen mee pronken. Deze prachtige items zijn decoratief perfect en ook nog eens super handig!

5. De BBQ tafel wilt ook wat!

Presenteer een gezellige tafelhoek met bbq en parasol in de winkel voor de ultieme zomersfeer. Decoreer je tafel met de placemats van Knit Factory voor een kleurrijk geheel en voor gemak achteraf want die BBQ sausjes kunnen vettigheid geven! De placemats zijn op 60 graden te wassen dus: ‘Dag bbq vuil! ”

 

Wil je meer hulp bij het stylen van onze producten in de zomer? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden van winkelstyling of een adviesgesprek.

 

Groet,

Indra Stas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *