Winkeleigenaar

Als winkelier ben je altijd op zoek naar unieke merken die goed bij je assortiment passen. Voor Stas Home Déco zoek ik een breed aspect aan merken die in verschillende stijlen en winkels goed tot hun recht komen. Werk je in de designwereld of liever een wat stoerder assortiment, je kan bij ons altijd terecht. Ontdek hier de merken die wij in jouw branche voorstellen!

Onze merken

Bij het zoeken naar nieuwe merken, kijken we altijd naar hun verhaal. Wie zijn de mensen achter het merk, waar halen ze hun producten vandaan of waar produceren ze? De merken moeten goed in ons pakket passen en een toegevoegde waarde brengen voor onze klanten. De voorwaarden voor afname moeten aan onze eisen voldoen en het assortiment moet van goede kwaliteit zijn. Pas dan kunnen wij overwegen om een nieuw merk toe te voegen.

Ons huidige merkenpakket komt volledig uit Europa. Sommige merken worden in eigen land (van de fabrikant) gemaakt, sommigen in het buitenland. Wij vragen in dit laatste geval voor extra garantie rond de kwaliteit en aanlevering.

Vind uw type winkel en ontdek onze bijhorende merken

Wil jij graag meer informatie ontvangen over 1 of meerdere van onze merken?

Laat dan hieronder een berichtje achter!

'

Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV ScandinaviaLoco Lamajuwelen volwassenenjuwelen kids