Voorjaarsbeurzen 2018

Stas Home Déco is op verschillende voorjaarsbeurzen aanwezig in 2018!

 

Trendz, Gorinchem 14 – 16 januari 2018

Wat vroeger gekend was als de beurs voor floristen, is ondertussen uitgegroeid tot een lifestyle, office en convinience beurs. De interieurprofessional komt er op verschillende manieren aan bod met aanbod van kleinmeubelen tot maatwerk.

Het merk Knit Factory staat op stand F111. Mail info@stashomedeco.nl voor registratiecode gratis kaarten. Voor meer beursinfo, klik hier.

 

 

 

 

 

 

Intirio, Gent – 28-31 januari 2018

De Intirio Gent is al aan zijn 20e jaargang toe als de vakbeurs voor de interieurprofessional met een gevarieerd aanbod. Van wandbekleding over decoratiestoffen naar kleinmeubelen en verlichting, alle mogelijkheden komen bij Intirio aan bod.

Het merk Knit Factory staat op stand B25, het merk Lyon Béton staat op stand A26. Mail info@stashomedeco.nl voor registratiecode gratis kaarten. Voor meer beursinfo, klik hier.

 

 

 

 

 

 

Show-Up, Amsterdam – 4 & 5 februari 2018

De nieuwe eend in de bijt, maar zeker niet minder dat is Show-Up. Wat enkele jaren geleden begon als een trade show voor kleinere merken, is uitgegroeid tot een unieke show met nieuwe concepten en merken voor de interieur- en giftwereld. Niet het standaard aanbod, maar juist de jonge fabrikant die niet op elke beurs staat.

Het merk Knit Factory staat op deze beurs, standnummer nog niet bekend. Gratis toegang met KVK nummer. Voor meer beursinfo, klik hier.

 

De bovenvermelde beurzen zijn alle 3 vakbeurzen voor de professional. Indra Stas is op elke beurs aanwezig, wenst u een afspraak, mail dan naar info@stashomedeco.nl.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *