PERSBERICHT – Stas Home Déco haalt Zweeds designmerk met woondecoratie naar Nederland en België.

Stas Home Déco, het agentschap dat mooie en originele interieur- en lifestylemerken vertegenwoordigt, breidt haar portfolio uit met Epos of Sweden. Een echt lifestylemerk met producten van hoge kwaliteit en strak design. Epos of Sweden is gebaseerd op Scandinavische designtradities en heeft een strakke en luxe uitstraling met een grafische twist.

Gemaakt met liefde voor simplisme

Het is al druk genoeg in ons leven, dus een thuis waar je tot rust kan komen is geen luxe. De collectie van Epos of Sweden is gebaseerd op simplisme als een principe voor goed design en comfort. Door tijdloze vormgeving en hoge kwaliteit na te streven, ontwerpt Epos of Sweden mooie objecten die perfect in het dagelijkse leven passen en waar je lang van kan genieten. Hun eerste collectie bestaat uit verlichting, vazen en kandelaars.

 

100% geanodiseerd aluminium

De toepassing van aluminium als materiaal voor dagelijks gebruik is economisch, veilig en ecologisch gezien zinvol. Daarom heeft Epos of Sweden besloten om dit materiaal als basis te gebruiken voor hun collectie. Door het materiaal electrisch te oxideren of te anodiseren is het materiaal nog sterker dan normaal, wat erg belangrijk is voor een collectie die tijdloos als uitgangspunt heeft. De geborstelde afwerking geeft een matte uitstraling en strak design effect.

 

Monolit draagbare LED lamp

Een opvallend item in de collectie is de Monolit draagbare LED lamp. Deze lamp is geweldig voor de woonkamer, maar kan perfect in elke ruimte van het huis en zelfs op het terras gebruikt worden, dankzij het draadloze systeem. De lamp heeft een batterij vermogen van 8 uur en laat zich dimmen tot een lichtsterkte voor elke gelegenheid. Het mooi vormgegeven laadstation werkt niet alleen voor de Monolit lamp, maar ook voor het opladen van je telefoon. Het handgeblazen glas en de strakke vormgeving, maken van de Monolit LED lamp een eyecatcher voor je interieur.

Alle producten van Epos of Sweden zijn te ontdekken op www.stashomedeco.nl, check de website ook voor verkoopadressen.

 

Over Stas Home Déco

Stas Home Déco vertegenwoordigt verschillende mooie lifestyle- en interieurmerken uit diverse Europese landen. Hun stijl ligt bij het stoere en Scandinavische wonen met luxe uitstraling. Denk hierbij aan merken als Lyon Béton, Knit Factory en Dyreskinn. Merken worden geselecteerd op kwaliteit, originaliteit en uitstraling en zijn hierdoor onderscheidend voor retailers die iets unieks en bijzonders willen toevoegen aan hun assortiment.

stashomedeco-logo-

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *