knit factory keuken sfeer oker duo

Persbericht Knit Factory: nieuwe collectie

### Persbericht ###
Beneden-Leeuwen, 23 augustus 2018
 
Tijdens aankomende beurzen Trendz, showUP en Wander Trade Event zullen de nieuwe Fashion, Keuken en Interieur collectie van Knit Factory worden gepresenteerd.

Succesvolle fashioncollectie Coco wordt uitgebreid

De fashioncollectie Coco is uitgebreid met gemêleerde colsjaals, beanies en omslagdoeken. De collectie is modieus en comfortabel door het gebruik van zachte, gebreide materialen die royaal gedragen kunnen worden. En alles is afgewerkt met het kenmerkende stoere leren Knit Factory label.
De gemêleerde items zijn er in de kleuren jeans-indigo, licht grijs-antraciet, groen-olive en bruin-marron. Daarnaast krijgt de omslagdoek er twee kleuren bij, rood en zwart. Warme unisex items voor het najaar en winter en dus leuk voor iedereen!

Keukencollectie met nieuwe kleurencombinaties.

Een update voor de gebreide keukencollectie van Knit Factory dat oer-Hollands design combineert met kwaliteit. In de lijn Grote Blok Uni zijn de nieuwe kleuren oker, jeans-melee, graniet, antraciet-melee en khaki toegevoegd en in de lijn Grote Blok 2 kleuren zijn de volgende nieuwe variaties toegevoegd: zwart-khaki, zwart-oker, zwart-graniet, ecru-khaki, ecru-oker en ecru-graniet.
Keukendoeken, theedoeken, placemats, pannenlappen en keukenschorten, dat zijn de beschikbare items.
Creëer sfeer en gezelligheid in uw keuken met alle gebreide Knit Factory keukenproducten. Allemaal items die gezien mogen worden!

Stoere nieuwkomer in de interieurcollectie van Knit Factory: Rick.

Een stoere aanvulling op de interieurcollectie, dat zijn de Rick kussens. Gemaakt van duurzaam katoen met een stonewashed uitstraling en een leuke gebreide omslag. Speels door het gebruik van heuse jeans knopen en het is op unieke wijze afgewerkt met het kenmerkende leren Knit Factory label. De kussens zijn 50×50 cm en in diverse beschikbaar in de volgende kleuren: groen-olive, bruin-marron, licht grijs-antraciet, beige-marron en jeans-indigo.

Roxx, de speelse aanvulling op de interieurcollectie van Knit Factory.

Ook Roxx is nieuw in de interieurcollectie. Een opvallende lijn waarbij kleuren en verschillende breisteken in banen onder elkaar worden gecombineerd. Roxx heeft een unieke afwerking van stoer touw en leuke knoopdetails. Leuk te combineren met de andere nieuwkomer Rick.

Roxx is beschikbaar in een plaid en kussens van 50×50 cm en 60×40 cm. Roxx bestaat uit enkele en gemêleerde kleuren in de volgende combinaties: groen-olive, bruin-marron, licht grijs-antraciet, beige-marron en jeans-indigo.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie, beeldmateriaal, samenwerkingen en producten kan contact opgenomen worden met Pim Engelaer, Huisman Tricot te Beneden-Leeuwen.
Tel.: +31 (0)487 – 593467, marketing@knitfactory.nl.

Voor alle sfeer- en productbeelden: dropbox/knitfactory/PRESS.

Op de volgende beurzen zijn wij aanwezig:
26 t/m 28 augustus | TrendZ Gorinchem | meer info
2-3 september | showUP Vijfhuizen | meer info
16-17 september | Wander Trade Event Kemzeke (BE) | meer info

Voor meer informatie over Knit Factory gaat u naar www.knitfactory.nl. Voor het plaatsen van een bestelling neemt u direct contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

België: Indra Stas
Indra.Stas@stashomedeco.nl / 0031 85-0606231

Nederland- Zuid: Esmeralda van Gool      
esmeralda@knitfactory.nl / 06-42360123 
Nederland – Noord: Madelon Krams
madelon@knitfactory.nl / 06-29219709

Knit Factory
sales@knitfactory.nl / 0487-593467

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *