PERSBERICHT – Aveva brengt gezelligheid met hun Greenery Collection van vilt

Het Zweedse design merk Aveva Design breng mooi en duurzaam design voor je huis. Zij leveren unieke, handgemaakte producten die jou lange tijd laten genieten van een goed gevoel in je woning. De Greenery collectie bestaat uit 105 items, verdeeld over vilten vazen, bloempotten en vogelhuisjes, aangevuld met een collectie vazen in keramiek.

Eva en Christoph van Aveva zijn beiden gepassioneerd door de natuur en dat brengen zij volledig naar buiten met een 100% natuurlijk merk. Van hun materiaalgebruik tot het productieproces en bij de verpakking wordt er rekening gehouden met de natuur.

Bloempotten van vilt

Aveva’s bloempotten zijn handgemaakt van 100% wol en zijn verkrijgbaar in ronde vorm, strakke vorm of de authentieke Terracottapot vorm. Allen geven ze een unieke en mooie uitdrukking in je interieur. De binnenkant is gecoat met een natuurlijk rubber dat de bloempot waterdicht maakt. Zo kan je echte planten in je bloempot houden. De collectie bevat verschillende maten en kleuren om in ieder interieur te passen. Ook een bloempothanger is in naturel en zwart verkrijgbaar.

Vaasjes in vilt of keramiek

Veel van de handgemaakte accessoires van Aveva Design zijn van vilt. En dat is geen toeval, want vilt is duurzaam en het straalt warmte uit. Om het te kunnen combineren met verse bloemen is dan ook een glazen buisje aan de binnenkant toegevoegd. Natuurlijke steentjes aan de onderzijde zorgen ervoor dat het vaasje met bloemen kan blijven rechtstaan. In het voorjaar van 2020 heeft Aveva een collectie keramieken vaasjes toegevoegd. De 4 collecties vazen zijn allemaal op de 4 pijlers van het merk gecreëerd: kleurrijk, geluk, bruikbaar en natuurlijk.

Over Aveva Design

Aveva Design is een merk van Zweedse bodem. Eigenaren Eva en Christoph geloven dat design een gelukkigere wereld kan creëren. Zij zijn trots op wat ze doen en het is erg belangrijk voor hen om correcte en echte vriendschappen op te bouwen met iedereen die meewerkt aan de groei van hun merk. In dit lange proces zijn de volgende waarden erg belangrijk: mulesing-vrije wol en correcte technieken, natuurlijke en azo-vrije verven, gecertificeerd hout, organisch katoen, slimme en minimale verpakking, producten voor lang gebruik, handwerk, investering in het proces om te verbeteren in plaats van om een certificaat te halen. Aveva Design presenteert producten in 3 categorieën: Tuin& groen, koken en ook Wonen & Lifestyle. Het grootste deel van hun artikelen zijn gemaakt van vilt of keramiek.

NIET VOOR PUBLICATIE/NOOT VOOR DE REDACTIE

Er is een volledige beeldbank beschikbaar in Hoge en Lage resolutie. Hiervoor kan u contact opnemen met Indra Stas van Stas Home Déco.

Graag vermelden bij publicatie: Aveva Design – www.aveva-design.se/en