4 augustus 2016

Lyon Béton – NL/B

This post is also available in: Français (Frans) English (Engels)

WIJ ZIJN EEN FRANSE STUDIO DIE GESPECIALISEERD IS IN HET ONTWERPEN EN CREËREN VAN BETONNEN MEUBELEN, ACCESSOIRES EN KUNST

Lyon Béton stelt zich met bovenstaande zin graag voor. Ze hebben 5 jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een lichtgewicht beton dat voor verschillende functies gebruikt kan worden. Met dit bijzondere materiaal brengen ze hun ontwerpen naar een hoger niveau om zo artikelen te kunnen presenteren die creativiteit, esthetiek en functionaliteit combineren. De collecties brengen zo een discrete, maar toch sterke persoonlijkheid naar uw interieur.
Vandaag de dag werkt het bedrijf samen met verschillende artiesten en designers als Bertrand Jayr, Bamock, Atelier HLB en meer om zo kunst te creëren die in meerdere type interieurs ondergebracht kan worden voor zeer lang plezier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Lyon Béton te verdelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site.

 

Betonnen Meubelen

Van alle markten thuis. De combinatie van roestvrij staal met beton of van staaldraad met beton. Lyon Béton verwerkt bekende ontwerpen zoals de bekende kuipstoeltjes van Eames tot een hedendaags, modern product met een goed zitcomfort. Kwaliteit en esthetiek staan bij het merk hoog in het vaandel.

Alps Table, Hauteville chairs

Alps Dining Table, Hauteville chair, Hauteville chair plywood, Plant stand Perspective

 

Hauteville concrete Rocking chair

 

Plus modules – creatie opbergmeubel

perspective-coffee-table

Perspective coffee table 75×75, Perspective side table salontafel ook beschikbaar 100×100

Betonnen woonaccessoires

Wie kent hem niet, die leuke toiletrolhouder in de vorm van een wolk? Gemak en esthetiek ook hier weer gecombineerd. Maar ook de nieuwste ontwerpen als de Trophy vaas of de Pipeline vases zijn een gewild object voor het moderne interieur.

Cloud S toiletrolhouder Ook grotere maat beschikbaar

 

Pipeline Stem Vase 3 sizes

Maar ook een collectie erg praktische woonaccessoires zijn beschikbaar bij Lyon Béton:

Sliced plank

Sliced plank 60 & 90cm beschikbaar

 

Klok Life in Progres

Klok Life in Progres Hang/staand

Decoratie prints op beton

Van strak tot grappig, van zwart wit tot volop kleur en van getekend tot een foto. Lyon Béton presenteert een zeer groot assortiment aan prints die letterlijk op het beton liggen. Het grootste formaat is perfect voor aan de muur, de kleinere formaten kunnen ook staan dankzij de dikte van 4cm van de betonplaat. Welke hang jij op?

Lyon Béton wallart Birdy Kids

Concrete prints Birdy Kids

Print op beton Paris Rouge

Print op beton Souffle

Nieuw

Elk jaar brengt Lyon Béton weer nieuwe creaties op de markt. Dit jaar brengen ze de collectie ‘MIX’ uit waarbij ze de puurheid van het natuurlijke hout combineren met het beton.

Mix side & coffee table wood & concrete Leverbaar augustus

Blockwork bureau organizer

Blockwork bureau organizer

Lyon Béton past in verschillende winkelconcepten, van strak tot industrieel en zelfs landelijk. Voor iedereen is er wel een ontwerp dat uitspringt. Neem contact op met Stas Home Déco voor de actuele catalogus en alle informatie rond prijzen en beschikbaarheid voor uw winkel of project via ons contactformulier.