Lyon Béton verrast met uitbreiding assortiment en nieuwe ontwerper.

Lyon Béton verrast met uitbreiding assortiment en nieuwe ontwerper

We zijn al heel wat unieke en creatieve ontwerpen gewoon van de Franse ontwerpstudio Lyon Béton en ook nu weer laten we ons verrassen met een nieuwe invulling van de combinatie tussen metaal en beton.

 

Uitbreiding in de Perspective reeks

De Perspective collectie staat bekend om zijn unieke en elegante verschijning. Het is het bewijs dat 2 ruwe materialen perfect gecombineerd kunnen worden, als het juist gedaan is.

Uitgedaagd door het verfijnde werk van Franse metaalbewerkers ging de Lyon Béton aan de slag om een elegante set meubelen te creëren, waarbij het metaal en beton werd gecombineerd. Het resultaat is de Perspective meubelreeks die wordt gekenmerkt door de zwevende betonplaat op een fijne en elegante metaalstructuur.

Lyon Béton breidt de reeks uit met een bartafel voor hen die graag hoog zitten tijdens de maaltijd, een rechthoekige salontafel voor smallere ruimten en een multifunctionele bank die zowel in de woonkamer, ingang als het overdekte terras goed tot zijn recht komt.

 

 

Nieuwe samenwerking met ontwerper Alexandre Dubreuil

Met de komst van de flexibele opbergformule DICE maakte Alexandre Dubreuil zijn intrede in het ontwerpteam van Lyon Béton. De modulaire betonnen kubussen zijn uniek en breed inzetbaar in woon en werkomgeving. Voor 2018 heeft Alexandre een vernieuwende combinatie tussen metaal en beton in gedachte met de TWIST salontafel waarvan op Maison & Objet in september al een prototype te zien was. De salontafel bestaat uit een betonnen platform dat op een zwart gelakte basis staat. Een geperforeerde metalen plaat zweeft boven het platform en kan 360graden draaien, ideaal voor een drankje, TV maaltijd, tablet of laptop. Beide producten zijn begin 2018 leverbaar.

Over Lyon Béton

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich in het design en de productie van betonnen meubelen, interieuraccessoires en kunst. De ontwerpers willen een alternatief bieden door het combineren van creativiteit, esthetiek en gebruiksgemak. Al vijf jaar werken ze vol passie aan een lichtgewicht beton dat speciaal ontwikkeld is voor de productie van meubelen. Om een speels eindresultaat te krijgen wordt het beton vaak gecombineerd met andere stoere materialen, zoals hout en metaal.


Over Stas Home Déco

Stas Home Déco is een Nederlands agentschap dat de unieke interieurmerken Knit Factory, Vicky Weiler en Lyon Béton vertegenwoordigd. Merken die gezien mogen worden vanwege hun kwalitatieve en bijzondere woonproducten. Geen dertien in een dozijn, maar verrassende ontwerpen van niet alledaagse materialen, mooie designs en gewaagde combinaties. Geïnteresseerde retailers en interieurprofessionals kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *