Lyon Béton: eerste nieuwigheden leverbaar!

Lyon Béton is een Franse ontwerpstudio, gesitueerd in Lyon, die zich specialiseert in het werken met beton. Ze hebben 5 jaar gewerkt aan het ideale lichtgewicht beton voor het verwerken in meubelen en woonaccessoires. Ze creëren een product dat mooi is qua kleur en vormgeving, maar ook sterk en praktisch in gebruik.

Het team van Lyon Béton bestaat uit verschillende ontwerpers die vast of freelance met hen werken. Allen hebben ze een voorkeur voor streetart of unieke bewerkingen van het betonproduct. Dankzij deze groep kan Lyon Béton jaarlijks verschillende noviteiten op de markt brengen in zowel meubelen, woonaccessoires als kunst.

2018, de nieuwigheden

Ook in 2018 verwachten we weer verschillende nieuwe items van het ontwerpersteam. De Hauteville stoelen krijgen uitbreiding met een Scandinavische look. De Twist tafel die vorig jaar werd gepresenteerd, krijgt een volledig nieuwe lijn en ook bij de woonaccessoires komen er nieuwe artikelen bij.

 

Hauteville stoelen

De bekende Hauteville stoelen verruilen hun draadstalen poten voor elegant natuurlijk hout. De stijl is meer Scandinavisch, warmer. De stoere intentie van de ontwerper is des te meer aanwezig.
Deze variant is beschikbaar in Classic Chair en Counter Chair, beiden leverbaar.

Combine metal and concrete, make a Twist!

De Twist tafel brengt niet alleen de combinatie tussen metaal en beton naar een hoger level, maar laat ook een echte Twist zien. Het ronde, metalen blad aan de bovenzijde draait 360 graden rond voor elk praktisch gebruik.

Hou onze site in het oog voor nog meer uitbreiding in het Twist assortiment dit jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *