Leligne @ GewoonJanette, Enter

Vanaf vandaag is er een mooie collectie van Leligne verkrijgbaar bij GewoonJanette in Enter, Overijssel. Deze hippe interieurwinkel zoekt naar originele, stoere woonaccessoires en meubelen. Maar je kan hier niet alleen voor een mooi kussen terecht.


Na jarenlange ervaring in de interieurbranche werd het voor Janette Heijkamp nu maar eens tijd om voor haarzelf te gaan beginnen. Janette is eigenaresse van GewoonJanette. In de winkel in Enter kunt u terecht voor een totaalaanbod; er worden accessoires en gifts voor alle leeftijden verkocht, maar ook bent u voor Interieuradvies of inspiratie aan het goede adres.

Naast alle woonaccessoires verkoopt GewoonJanette dus ook groot meubelen zoals banken kasten en tafels. Een assortiment muurverf, behang, gordijnen en vloeren vult dit perfect aan.

GewoonJanette is altijd bezig om leuke nieuwe merken aan het assortiment toe te voegen. Leligne paste goed in de stoere omgeving met mooie producten. Recent is de winkel uitgebreid om nog meer ruimte voor presentatie te creëren. Ga dus zeker eens kijken!

Een deel van het assortiment van GewoonJanette is ook via de webshop verkrijgbaar. De allerlaatste nieuwtjes van deze super leuke woonwinkel kan je via hun Facebookpagina en Instagram volgen!

Ook willen ze zicht in de toekomst bezig gaan met leuke workshops en DIY ideeën voor iedereen.

Gewoon Janette

Rijssenseweg 14a, 7468AC Enter, Overijssel

www.gewoonjanette.nl

Tel: 06 17 456 659

Openingstijden 10-17u, zond-ma gesloten.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *