Scandinavian Simplicity

Epos of Sweden gelooft in het feit van simplisme als basis van een goed design en comfort. Door hun streven naar tijdloze ontwerpen en de selectie van een hoge kwaliteit in materialen, ontwerpen zij met dit simpele idee in hun achterhoofd. Het resultaat zijn de objecten die je dagelijks kan gebruiken, maar waar je een lange termijn relatie mee krijgt. Objecten die de tijd zullen doorstaan.

epos of sweden logo
Epos of Sweden sfeer

Hun verhaal

Epos of Sweden is een groep ontwerpers en ontwikkelaars in Stockholm, bij elkaar gebracht door hun gezamenlijke passie voor esthetiek en design. Door inspiratie te halen in de Scandinavische designtradities en de wereld om hen heen, creëren zij functionele en mooie objecten voor je woning. Het merk streeft naar een strakke en luxe uitstraling met een grafische twist.

Het assortiment

Epos of Sweden presenteert een assortiment woonaccessoires in vazen, kandelaars en verlichting, gemaakt van geborsteld aluminium in de kleuren zilver en goud.

Epos of Sweden
.embed-container { position: relative; padding-bottom:56.25%; height:0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%;}

Envoyez nous un mail

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.