Jij hebt grote plannen om een mooi nieuw merk de wereld in te sturen. Je ziet het helemaal voor je en de eerste ontwerpen zijn al klaar. Je wilt graag je merk voorstellen aan het grote publiek en er echt je levenswerk van maken. Ben je er helemaal klaar voor?

Laat ons je helpen

Tijdens onze begeleiding focussen wij ons op onze 2 expert pijlers: Sales &  Marketing. Bekijk met ons de mogelijkheden die er zijn voor jouw merk in de markt. Bespaar jezelf het geld én de tijd om het wiel opnieuw uit te vinden. Wij hebben de sales & marketing experts in huis die direct voor je kunnen beginnen!

Sales

De verkoop van je merk of producten is niet zomaar de baan op gaan en je product verkopen. Daar komt een goede voorbereiding aan vooraf. Verpakking, presentatie, prijsstelling zijn daar belangrijke onderdelen in.

Marketing

Afhankelijk van je plannen en je beschikbare budget, kan je je marketing gaan indelen. Er zijn basisbenodigdheden die geen enkel merk mag overslaan, maar er zijn ook veel marketingplannen die je creatief kan inzetten afhankelijk van je budget.

Wij begeleiden en adviseren je graag op je pad naar het grote publiek. Omdat begeleiding voor iedereen anders is, hebben we 3 pakketten gemaakt waar je uit kan kiezen. Wil jij een meer sporadische begeleiding of zoek je een all-in begeleiding of teamlid voor jouw plannen?

Tarieven

START

85€/ uur

Jij bent een gepassioneerd ontwerper. Je wilt alles liefst zelf doen om er zo volledig jouw passie en tijd in te steken. Je zoekt iemand die in de loop van het proces met jou koffie drinkt of een skype meeting plant en zijn/haar licht op jouw plannen en situatie legt. Je wilt gewoon tips & trics ontvangen van een ervaren persoon in het opbouwen van merken zodat je gaandeweg klaar bent om je merk op de markt te brengen.

SMART

105€/ uur

Je wilt een goede begeleiding van jouw plannen op midden en lange termijn. Tegen dat jouw producten klaar zijn voor de markt, ligt de strategie klaar en is jouw sales & marketing plan geschreven onder begeleiding van de professional. Met de nodige tips & trics heb jij niets aan het toeval overgelaten in je voorbereidingen. Je producten stralen uit wat jij wilt en je b2b en b2c klanten staan te springen. In het proces kan je waar nodig de expert inzetten voor jouw bedrijf.

PRO

135€/uur

Het ontwikkelen en bedenken van producten is voor jou een 2e natuur, je bent hierin een kei. Het is dan ook key dat je een professional in je team haalt die zijn/haar volledige kennis met jou deelt. Hij/zij maakt een volledig sales en marketing plan op en zet zijn/haar netwerk in voor de voorbereidingen van jullie bedrijf. De strategie staat volledig als jullie de markt op gaan en ook op de lange termijn kan de pro jullie verder begeleiden in sales & marketing.

Direct antwoord op je vragen

Bel nu: 085 – 0606 231

Email: info@stashomedeco.nl

Barendrecht – Nederland

ma – vrij 9-17.30u