De leukste spullen in je winkel met Stas Home Déco

Heb je meer focus op baby’s of ga je tot kids van 12 jaar, wij bieden met ons assortiment een breed pakket aan leuke items voor fashion en cadeau aan de kleinsten.

De mama’s, oma’s en tantes aan je winkel binden vanaf dat een kleintje net op de wereld komt tot het jouw leeftijdscategorie uitgaat, dat is de kunst. Als je klant weet dat ze bij jou altijd de leukste spulletjes kan vinden, dan zit je goed. Wij zorgen graag voor een mooie aanvulling in dit doel.

Wat hebben wij te bieden

De merken in deze categorie gaan zeer breed. Het meest specifiek is het merk Baby Dutch met de lederen slofjes vanaf maat 16 en verschillende leuke accessoires zoals speenkoorden. Voor de aankleding van de babykamer kan je perfect bij FBRK Design of bij Loco Lama terecht. Beide merken presenteren hippe woondecoratie voor de kinderkamer. Perfect als cadeau of bij het uitkiezen van de nieuwe kinderkamer.

En als ze dan 3 jaar zijn, kunnen ze helemaal opgaan in de mooie figuurtjes van Kidz by Charmins en ze de hele dag bij hen dragen op hun nieuwste ring.