NAV Scandinavia geschiedenis

Nieuwe indrukken maken nieuwe expressies. – Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn

NAV’s waren jonge Scandinavische mannen, van de jaren 1200, die hun kennis meenamen naar verre gebieden om zichzelf te verreiken met artisanale tradities en vreemde culturen.

De ervaringen en kennis die ze over de hele wereld vergaarden, zouden ze thuis aanpassen, zodat hun reizen altijd vernieuwingen bracht in hun eigen vakmanschap en hun gemeenschap.

NAVScandinavia-logo-cmyk-gold vierkant 500x500

NAV Scandinavia

’s Werelds geïnspireerd – Thuis gecreëerd

De passie van NAV Scandinavia is om moderne home & living design te creëren. Ze zoeken de inspiratie soms ver van huis én leven in andere culturen, maar combineren hun kennis altijd met hun vakmanschap van thuis. Impressies creëren expressies is voor hen een simpele, esthetische en functionele stijl. Gegrond in hun Scandinavische design geschiedenis en culturele achtergrond.

Hun ambitie is om nieuwe, innovatieve designers te laten groeien. Ruw talent en openheid naar de wereld maken hun assortiment breed en onvoorspelbaar. Net als de Scandinavische natuur.

NAV Scandinavia filosofie

Wij groeten de NAV’s

De oprichters van NAV Scandinavia zijn zelf ook moderne NAV’s. Ze hebben er beiden voor gekozen om ver weg te gaan, met als doel professioneel en persoonlijk te evolueren. Hun idee is dat je tijdens een reis opportuniteiten zal tegenkomen, die je anders mogelijk gemist zou hebben.

De wereldse diversiteit is een eindeloze bron van inspiratie. Met een open-mind instelling omarmen zij deze diversiteit en laten het graag terugkomen in hun merk.

Hun doel is de NAV aanpak van vroeger verder te zetten in werk en leven, om deze aan de volgende generatie designers door te geven en om ondertussen een unieke en inspirerende designs neer te zetten.

NAV Scandinavia winkels

Stap in de voetstappen van de NAV’s

Zet de NAV aanpak verder en laat jouw omgeving mee genieten. Verbreedt je horizon en krijg een unieke levenservaring.

Werk met NAV Scandinavia.

Nav Scandinavia assortiment verpakkingen

Wil je meer weten over NAV Scandinavia of de nieuwste collectie ontdekken?

Laat het ons dan weten in onderstaand contactformulier!

'

Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV ScandinaviaLoco Lamajuwelen volwassenenjuwelen kids

Direct antwoord op je vragen

Bel 0031 85 0606 231

mail info@stashomedeco.nl