Loco Lama – Dare to be different

Loco Lama is gestart dankzij de pure passie voor design. Eerst met de opening van hun concept store en nu met hun eigen producten. Wanneer zij hun collectie ontwikkelen, zoeken ze naar de perfecte chemie tussen kleuren, patronen en compositie. Alles met een tikkeltje gekheid.

De collectie

De collectie bestaat uit 8 specifieke stijlen, elk met hun eigen vibe. 5 daarvan specifiek gericht op volwassenen en 3 richting de kinderen. Allen zijn ze ontwikkeld met zorg, esthetiek en een tikkeltje gekheid. Je zal altijd iets leuks vinden bij Loco Lama!

Kinderen

Een roze draak die de spoken wegjaagt of een prachtig luipaard dat je wildste dromen doet uitkomen? Alles kan in de wereld van Loco Lama! De 3 kinderlijnen Space, Fairytales en Safari laten onze jongste fans genieten met volle  fantasie.

Sieraden

Mix en match de kettingen en oorbellen die LiseLot van Loco Lama heeft ontwikkeld. Dierenprintjes zijn blijvers, dat is duidelijk. De producten worden dan ook leuk gepresenteerd op eigen ontworpen dieren kaartjes. De collectie is gemaakt van stainless steel zodat je alles kan dragen zonder dat het kleur verliest. En onthoud: ‘less is more’ heeft nog nooit iemand gezegd over juwelen.

Wil je dealer worden of meer weten van Loco Lama? Laat dan hier onder een bericht na!

    '

    Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

    Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV ScandinaviaLoco Lamajuwelen volwassenenjuwelen kids