Fashion in je winkel met Stas Home Déco

Fashion is voor Stas Home Déco een breed woord en gaat sterk samen met Lifestyle. Wij zien onder dit segment kledingaccessoires en juwelen voor jong en oud.

Stas Home Déco heeft verschillende fashion producten in het assortiment. Zo hebben wij mooie sieraden voor mannen en vrouwen van de merken Charmin’s, Eufrasia en Ohlala!. Voor de kleintjes onder ons, bieden wij een ruim assortiment babyslofjes van Baby Dutch en ringetjes vanaf 3 jaar van Kidz by Charmin’s.

Ohlala! sfeer ring

Wat hebben wij te bieden

Wij hebben verschillende prachtige fashion merken. Het merk Charmin’s heeft verschillende ringen en armbanden voor jong en oud. Dit hippe lifestyle merk is goed betaalbaar en van een mooie kwaliteit. Het is niet voor niets erg populair onder Instagram influencers.

Het merk Ohlala! is van dezelfde fabrikant en  zit wat meer in het luxere segment met mooie kwaliteit ringen en armbanden. Naast deze collecties voor volwassenen, presenteren zij ook Kidz by Charmin’s, een merk voor de jongsten vanaf 3 jaar met zilveren en metalen ringetjes.

Onze 2e fabrikant is Eufrasia Jewels, welke sieraden presenteert, geïnspireerd door de werelddelen Europa, Afrika en Azië. De armbanden zijn handgemaakt en vernoemd naar een stad in hun werelddeel.