We Are Created To Design

Sociaal, Lokaal en duurzaam

Ontwerpen met liefde en uitvoeren met passie. Samen mooie dingen maken, geeft voldoening. Ieder item krijgt de aandacht die het verdient.

Fabryk Design is het bedrijf van Esther Veenstra. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende branches, waaronder de fashionwereld, werd het tijd voor Esther om in 2016 haar eigen weg op te gaan. Sindsdien doet ze wat ze het liefst doet…. ontwerpen. Met haar partner Sytze is ze het avontuur aangegaan. De designs komen van haar hand, de realisatie van de zijne.

In een oude zuivelfabriek in Donkerbroek bij Groningen, creëert Esther alle producten en maakt Sytze ze. Binnen hun team is ruimte gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo brengt Esther het lokale en sociale aspect in haar bedrijf.

Fabryk Design logo zwart png
FBRK sfeer geometrische vormen

Van Harry tot Boris

De wanddecoratie van FBRK. wordt gekenmerkt door de geometrische dieren in hout. Met onze favorieten Harry de haring en Boris de Schotse Hooglander brengt FBRK. een unieke en stoere sfeer in elk interieur. Liever iets liefs aan de wand? Ontdek de meer dan 30 ontwerpen in hout die in 11 kleuren verkrijgbaar zijn!

Muurcirckels

Cirkels zijn helemaal hip en deze ronde wanddecoratie fleurt je interieur mooi op. Ze zijn te krijgen in verschillende materialen en afmetingen zodat er altijd één passend is voor jouw muur. In ons assortiment hebben wij een divers aanbod en regelmatig worden er nieuwe ontwerpen toegevoegd.

Gebruikte materialen zijn: Dibond, Forex, re-board en gekkotex. Verkrijgbaar in 6 maten van 30 tot 148cm.

Wil je meer weten over Fabryk Design of wil je dealer worden?

Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier!

'

Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV ScandinaviaLoco Lamajuwelen volwassenenjuwelen kids