We Are Created To Design

Sociaal, Lokaal en duurzaam

Ontwerpen met liefde en uitvoeren met passie. Samen mooie dingen maken, geeft voldoening. Ieder item krijgt de aandacht die het verdient.

Fabryk Design is het bedrijf van Esther Veenstra. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende branches, waaronder de fashionwereld, werd het tijd voor Esther om in 2016 haar eigen weg op te gaan. Sindsdien doet ze wat ze het liefst doet…. ontwerpen. Met haar partner Sytze is ze het avontuur aangegaan. De designs komen van haar hand, de realisatie van de zijne.

In een oude zuivelfabriek in Donkerbroek bij Groningen, creëert Esther alle producten en maakt Sytze ze. Binnen hun team is ruimte gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo brengt Esther het lokale en sociale aspect in haar bedrijf.

Fabryk Design logo zwart png
FBRK Sfeer Bull

Voor buiten

Geometrische wanddecoratie voor in je tuin. Hang hem aan je schutting, in je buitenkeuken of aan je tuinhuis. Deze geo heeft een metalen coating, waardoor hij geschikt is voor buiten. Hij is 4mm dik. 1 kant is standaard wit en aan de andere kant kan je kiezen tussen zwart, marble of luipaard. Ze hebben geen ophanghaakje, je kan ze door hun structuur ophangen aan een haakje of spijkertje.

Tuinkussens

Tuinkussens gemaakt van polyester en zijn waterafstotend. De kussens hebben prints met een hoge kleurintensiteit en een luxe, matte uitstraling. Binnenkussens zijn inbegrepen.

Alle kussens zijn verkrijgbaar in 45x45cm, 50x50cm en 60x40cm

Tuinposters

Fleur jouw tuin op met deze tuinposter van FBRK. Een tuinposter is perfect voor aan schuttingen en muren. De poster is gemaakt van PVC materiaal en is bestand tegen regen en wind. De print blijft voor jarenlang perfect. De tuinposter heeft 4 zeilringen om hem op te hangen. Afmetingen 50x7cm.

Wil je meer weten over Fabryk Design of dealer worden?

Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier!

'

Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV ScandinaviaLoco Lamajuwelen volwassenenjuwelen kids