We Are Created To Design

Sociaal, Lokaal en duurzaam

Ontwerpen met liefde en uitvoeren met passie. Samen mooie dingen maken, geeft voldoening. Ieder item krijgt de aandacht die het verdient.

Fabryk Design is het bedrijf van Esther Veenstra. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende branches, waaronder de fashionwereld, werd het tijd voor Esther om in 2016 haar eigen weg op te gaan. Sindsdien doet ze wat ze het liefst doet…. ontwerpen. Met haar partner Sytze is ze het avontuur aangegaan. De designs komen van haar hand, de realisatie van de zijne.

In een oude zuivelfabriek in Donkerbroek bij Groningen, creëert Esther alle producten en maakt Sytze ze. Binnen hun team is ruimte gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo brengt Esther het lokale en sociale aspect in haar bedrijf.

Fabryk Design logo zwart png
FBRK Sfeer Bull

Voor binnen of buiten

De wanddecoratie van FBRK. wordt gekenmerkt door de geometrische dieren en figuren in hout. Binnen de meer dan 30 ontwerpen, allen verkrijgbaar  in 11 kleuren. Voor in je tuin, woonkamer of keuken kan je heel stoer combineren met de houten wanddecoratie. De stier en de Franse bulldog zijn de absolute stoere patsers. liever iets liefs voor in je slaapkamer, een kolibrie in zacht groen of een flamingo in babyroze zijn de hardlopers voor de zachte kamers. Voor iedereen wat wils!

Het nieuwe stickeren

Met de Gekkotex, zelfklevende posters creëer je een prachtig sfeerbeeld aan de wand. Het materiaal is dik, mat en zacht, maar bovenal het is kreukvrij en herpositioneerbaar! Zelfs na enkele dagen kan de sticker nog verwijderd en opnieuw opgehangen worden. Dik zelfklevend behang bestaat in verschillende prints en 2 groottes.

FBRK Sfeer muursticker

Eigenzinnig stoer

Fabryk design. presenteert ook een assortiment stoere en praktische meubelen. Van kledingrek tot bakkerskast of tafel. De tijdloze zwarte basis met stoere planken en vintage afwerking staat perfect als basis.

FBRK sfeer geometrische vormen

FBRK.

Tijdloos wonen, in eigen stijl

    Wil je meer weten over Fabryk Design of dealer worden?

    Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier!

    Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

    Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV Scandinavia