We Are Created To Design

Sociaal, Lokaal en duurzaam

Ontwerpen met liefde en uitvoeren met passie. Samen mooie dingen maken, geeft voldoening. Ieder item krijgt de aandacht die het verdient.

Fabryk Design is het bedrijf van Esther Veenstra. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende branches, waaronder de fashionwereld, werd het tijd voor Esther om in 2016 haar eigen weg op te gaan. Sindsdien doet ze wat ze het liefst doet…. ontwerpen. Met haar partner Sytze is ze het avontuur aangegaan. De designs komen van haar hand, de realisatie van de zijne.

In een oude zuivelfabriek in Donkerbroek bij Groningen, creëert Esther alle producten en maakt Sytze ze. Binnen hun team is ruimte gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo brengt Esther het lokale en sociale aspect in haar bedrijf.

Fabryk Design logo zwart png
FBRK sfeer kolibrie in darlingclementineshop

Van stoer tot lief

De wanddecoratie van FBRK. wordt gekenmerkt door de geometrische dieren en figuren in hout. Binnen de meer dan 30 ontwerpen, allen verkrijgbaar in 11 kleuren, is er keuze te over. Voor de baby- en kinderkamer kan je van heel stoer tot super lief decoreren met de houten wanddecoratie. Een kolibrie in zacht groen of een flamingo in babyroze zijn de hardlopers voor de zachte kamers. De stier en de grappige Franse bulldog zijn de absolute stoere patsers. Voor ieder wat wils dus.

Het nieuwe stickeren

Met de Gekkotex, zelfklevende posters creëer je een prachtig sfeerbeeld aan de wand. Het materiaal is dik, mat en zacht, maar bovenal het is kreukvrij en herpositioneerbaar! Zelfs na enkele dagen kan de sticker nog verwijderd en opnieuw opgehangen worden. Dit zelfklevende behang bestaat in verschillende prints en 2 groottes.

FBRK sfeer wandsticker

Eigenzinnig stoer

FBRK. presenteert ook een assortiment stoere en praktische meubelen. Van kledingrek tot bakkerskast of tafel. De tijdloze zwarte basis met stoere planken en vintage afwerking staat perfect als basis. Voor de stoere kinderkamer kan het maatwerk bureaumeubel niet ontbreken.

FBRK sfeer meubel maatwerk kast bureau

FBRK.

Tijdloos wonen, in eigen stijl

    Wil je meer weten over Fabryk Design of wil je dealer worden?

    Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier!