Eufrasia Jewels

De sieraden van Eufrasia Jewels zijn geïnspireerd door de werelddelen Europa, Afrika en Azië. De stijlvolle armbanden zijn handgemaakt en bestaan uit mooie natuurproducten zoals: Leer, glas en metaal. Eufrasia Jewels presenteert een dames en herenlijn.

De collectie

De collectie bestaat grotendeels uit armbanden, maar ook uit een aantal kettingen die zowel kort als lang gedragen kunnen worden. De armbanden zijn tijdloos, hip en draagbaar voor verschillende leeftijden. Er is een keuze uit een robuust of juist verfijnder exemplaar. Eufrasia Jewels zijn voorzien van een verleng-kettinkje en passen daarom altijd. Ze worden stijlvol ingepakt in een luxe geschenkdoosje, leuk om weg te geven of gewoon als cadeau voor jezelf.

De collectie bestaat uit een vast assortiment en 2 keer per jaar komen er Specials en Limited Editions uit voor de dames.

Heren

Elk sieraad wordt vernoemd naar een stad in één van de werelddelen. De armbanden voor mannen bestaan uit een leren band en een natuurstenen armband, deze zijn mooi samen te dragen maar kunnen natuurlijk ook afzonderlijk worden gedragen. De heren armbanden zijn een set met een kralenarmband en een magneetarmband. Ze worden in 3 maten verkocht en worden in een geschenkdoosje geleverd.

Wil je dealer worden of meer weten van Eufrasia? Laat dan hier onder een bericht na!

    Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

    Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV Scandinavia