Dyreskinn

DYRESKINN® is het Noorse woord voor dierenvacht. Geïnspireerd door Scandinavische interieurontwerpers zijn we gestart met het produceren van ecologische gelooide schapenvachten. De warme, comfortabele en frisse sfeer die door deze ontwerpers wordt gecreëerd sprak ons erg aan. Sfeer op de juiste plek en op het juiste moment. Dierenvachten zijn bij uitstek geschikt om een bepaalde ruimte meer comfort en kleur te geven.

Het unieke, wat ons zo aanspreekt, aan dierenvachten is dat het om een natuurproduct gaat. Geen vacht is hetzelfde, alle dieren zijn uniek en je hebt daardoor nooit exact dezelfde vacht in huis als iemand anders. Een koeien- of schapenvacht geeft je woon, slaap- of babykamer een unieke en prettige uitstraling!

Dyreskinn logo op vacht
Dyreskinn sfeer natuurlijk

De oorsprong

De DYRESKINN® vachten zijn afkomstig van Nederlandse, Duitse, UK en Scandinavische dieren. De vacht is een restproduct net zoals al het overige wat niet geconsumeerd kan worden. De schapen, koeien en andere dieren worden niet specifiek voor de vacht gedood. De schapen hebben een vrij leven gehad. Schapen zijn immers levende grasmaaiers, het zijn weidedieren die ook levend geld opleveren. Je ziet ze geregeld langs de snelwegen grazen, ze lopen vrij in de wei rond, nooit in een stal.
DYRESKINN® biedt dierenvachten tegen een gunstige prijs waardoor het een betaalbaar accessoire wordt voor je huis, tuin of voor je bedrijf.

Ons doel

DYRESKINN® heeft als doel om continue te innoveren, de manier van produceren optimaliseren en zo milieuvriendelijk mogelijk dit proces te beheren is één van de constante verbeterpunten. Productie binnen Europa is daarom één van de belangrijkste zaken.

Het assortiment

Naast de schapenvachten, rendiervachten en runderhuiden in naturel en geverfd, heeft Dyreskinn een assortiment woonaccessoires ontwikkeld met huiden. De mooie kwaliteit vachten wordt gebruikt voor stoelpads, poefs, zitzakken, kleden en kussens om je woning of project volledig af te stylen.

Dyreskinn & jouw winkel?

 • Dyreskinn is een Nederlands bedrijf met correcte waarden & normen
 • Wekelijks worden nieuwe vachten op de website geplaatst, zo kan jij als winkelier zelf de vachten kiezen die je wenst in de winkel
 • Dyreskinn presenteert dierenvellen aan gunstige prijzen aan, zowel in aankoop als voor de consument
 • Dyreskinn bestaat reeds sinds augustus 2014 en heeft ondertussen over de 100 verkooppunten in Nederland en België.
dyreskinn display koe

  Wil je meer weten over Dyreskinn of dealer worden?

  Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier!

  '

  Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

  Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV ScandinaviaLoco Lamajuwelen volwassenenjuwelen kids