BABY DUTCH – HET OERHOLLANDSE HIP SLOFJES MERK!

Baby Dutch is een oer-Hollands merk in Babyslofjes. Met hun 11 jaar ervaring in babysloffen, creëren ze bij elke collectie weer een mooie mix tussen klassieke en hippe slofjes. Ze streven naar de hoogste kwaliteit van de materialen, afwerkingen en de uitvoering zodat het comfort en gebruiksgemak optimaal is.

Het slofje

De babyslofjes van Baby Dutch zijn praktisch, mooi en bestaan uit leer of suéde. Het flexibele karakter van de babyshoenen van Baby Dutch is heel fijn voor de kleine babyvoetjes en een genot om naar te kijken. Baby Dutch streeft in haar ontwerpen naar een schoentje die de vrijheid van blootvoets benadert en tegelijkertijd genoeg bescherming biedt.

De leren slofjes zijn uitermate geschikt voor in huis, in het kinderdagverblijf of tijdens een leuke uitstap. Door de suède anti-slipzool, glijden ze niet snel uit.

Het assortiment

Baby Dutch heeft een zeer breed assortiment. Ze hebben rustige effen leren babyslofjes maar ook  super hippe leren joggers of slofjes met een leuk printje. Bij deze lage varianten is er in de rand een elastiek verwerkt, waardoor de slofjes erg goed blijven zitten. Ze hebben ook hoge slofjes met hetzelfde comfort als een lage slof, maar de looks van een leuk laarsje. Voor de wintermaanden heeft Baby Dutch speciale hoge wintersloffen in suède met warme voering.

De babyslofjes zijn beschikbaar in 4 verschillende maten: XS, S, M en L. (10,5cm t/m  13,5 cm) Bekijk hier het gehele assortiment.

Baby Dutch product brogue cognac
Baby Dutch sfeer jogger

Wil jij meer weten over Baby Dutch of dealer worden?

Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier!

'

Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV ScandinaviaLoco Lamajuwelen volwassenenjuwelen kids