From Malmö with Love!

Ontstaan in 2011 en elke dag doen waar je van houdt, dat is de reden dat Aveva-Design gewoon lekker doorgaat! Ze houden van kleuren, materialen, functionaliteit, harmonie en het beeld van producten. Maar ze zijn vooral geïnspireerd door de menselijke kunde om mooie objecten te creëren. Ze dagen traditionele en natuurlijke materialen elke dag weer uit om objecten te realiseren die kwaliteit en vakmanschap uitstralen in allerlei kleuren.

Origineel verwijst avEVA naar de ontwerper en oprichter van het bedrijf en het betekent eenvoudigweg doorEVA. Maar alleen is maar alleen en gedurende de jaren hebben Eva en Christoph Jackelmann een team om zich heen gebouwd dat hun passie uitbreidt: AVEVA DESIGN TEAM.

Duurzaamheid

In alle stappen van de ontwikkeling en zaakvoering van Aveva-Design zit duurzaamheid verweven. Bij het ontwerpproces werken interne en externe mensen samen om de beste producten te creëren voor een lang gebruik, geproduceerd op een uiterst correcte manier. Een zeer belangrijke stap bij dit proces is de keuze van de gebruikte materialen. Enkel natuurlijke, eco-vriendelijke en gerecycleerde materialen komen door hun selectie. Ze gebruiken gerecycled papier voor hun tickets en verpakkingen en die laatste is zo minimaal, simple en natuurvriendelijk gemaakt.

Het gebruik van handwerk technieken en materialen met een lange gebruiksduur, maken het mogelijk om het productieproces goed te beheren en geen overstock te creëren. Om alle kwaliteit te waarborgen, wordt alles vanuit de opslag in Malmö verwerkt.

Het assortiment

Het assortiment van Aveva-design is verdeeld in 3 delen: Greenery, Kitchen en Home.

Allemaal producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan en die niet alleen mooi zijn, maar ook handig! Van bloempotten en vaasjes tot vogelhuisjes ter decoratie en van onderzetters tot pannenhouders voor je keuken. Maar vergeet ook niet de super leuke tipi voor je kat of kleine hond, een absolute topper in ons assortiment.

Wil je meer weten of dealer worden van Aveva-design? Laat het ons weten!

'

Uw interesse - Votre intérêt - Your interest:

Aveva-DesignBaby DutchDyreskinnFabryk DesignGemeoNAV ScandinaviaLoco Lamajuwelen volwassenenjuwelen kids