Cadeau inspiratie najaar 2017

De eerste Sinterklaas chocolade ligt alweer in de supermarkten, tijd om over de cadeautjes na te denken! Met plezier neem ik jullie mee in de feestdagen inspiratie van onze merken!

Een grapje voor het eindejaar?

Met een grappige noot kom je bij veel mensen ver, want wat is er nu leuker dan rond de feestdagen zelf gezelligheid te creëren? Bij Lyon Béton kan je dan helemaal los gaan want de verschillende woonaccessoires met een twist laten je vast lachen. Maar ook het verlichtingsmerk Vicky Weiler heeft hiervoor een aanbod!

 

Wat dacht je van de boekensteunen in de vorm van hersenhelften? Zo hou je zeker je kennis goed samen!

De Nucleaire potten van Lyon Béton herbergen je gereedschap of een leuke plant in je woning, misschien iets voor de natuurliefhebber?

Ook Vicky Weiler kan er iets van als grapje, de Aprilvis is daar de absolute topper in. Denk jij al terug aan het goudvisje dat je in een plastic zakje mee naar huis mocht nemen van de kermis?

De Cloud reeks is altijd een topper tijdens de feestdagen, wie houdt er nu niet van een prachtige witte wolk?

 

Pure gezelligheid bij de feestdagen!

Ook voor de gezellige cadeautjes kan je goed bij onze merken terecht. Het najaar is dé tijd van gezelligheid en je interieur warmte geven. Onze textielmerken spelen daar uiteraard graag op in, maar ook met verlichting kan je veel realiseren!

 

Het merk Knit Factory biedt heerlijke plaids aan, in een enorm scala aan kleuren en met of zonder kabels. Voor ieder wat wils.

 

Met de Trophy vaas maak je het in elk landelijk of stoerder interieur gelijk gezellig. Gebruik als hoorns mooie najaarstakken of zijde bloemen en je creëert er je eigen trofee mee.

 

De Lynn manden van Knit Factory brengen zachtheid in je woning en toch ook een goede portie stoerheid. De binnenzijde is van lederstof gemaakt met een mooie flap naar buiten die afgewerkt is met kokosnoot en leder. Afhankelijk van de hoogte die je wilt gebruiken, kan je de bovenzijde van de mand omdraaien.

 

De Iside tafellampen van Vicky Weiler werden enkele jaren geleden door de Koninklijke familie van Monaco gekozen voor hun Kersttafels. Dat begrijpen wij volledig!

 

Mooie setjes

Voor de interieurliefhebber hebben we verschillende items die samen horen of gewoon erg goed samen gaan.

De linnen kussens van Leligne worden dit najaar in Perfect Combi pakketten gestoken om de keuze te vergemakkelijken voor de inkoper en voor de consument. Van 4 tot 16 kussens in 1 pakket, met veel verschillende kleurpaletten.

 

De Pipeline vazen van Lyon Béton zijn een super leuke combi. Je herkent vast de pijpen van de oude herenhuizen, statig en rank. Bovenin elke vaas zit een reageerbuisje om 1 of 2 prachtige bloemen in te zetten.

 

De Slim collectie van Vicky Weiler is een 1-2-3 tje van perfectie, kies je hem in zwart of wit?

 

De merken Lyon Béton, Vicky Weiler en Knit Factory hebben zeer korte levertijden van maximaal 10 werkdagen. Voor Leligne moet je rekening houden met 4 weken.

Vraag voor inkoopprijzen van Vicky Weiler en Lyon Béton een account aan in onze B2B webshop, voor de andere merken, graag contact opnemen op 085/0606231

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *