Zien en gezien worden - Column op Wonen360.nl

/
Indra Stas (41) is eigenaar van Stas Home Déco, het Home & Lifestyle sales agency in de Benelux voor meerdere merken en Belgische in Nederland. Ze schrijft over wat haar opvalt in het interieurnieuws of wat ze meemaakt als jong ondernemer in de interieurwereld.

Baby Dutch presenteert Nature Collection

/
Modemerk Baby Dutch lanceert de nieuwe ‘Nature Collection’ voor kleine kindervoetjes. Deze collectie bestaat uit babyslofjes in aardetinten en hippe prints. Kies voor een zebrastreep met ruffles of een gevaarlijke panterprint en je baby is klaar voor de winter. Met een paar van deze hippe slofjes aan zijn/haar voetjes, is het een stuk leuker om te accepteren dat het kouder wordt!

"België versus Nederland" - Column wonen360.nl

/
Indra Stas (41) is sinds 2016 oprichter van Stas Home Déco, het Home & Lifestyle sales agency in de Benelux voor 10 merken en woont als Belgische in Nederland. Ze schrijft over wat haar opvalt in het interieurnieuws of wat ze meemaakt als jonge ondernemer in de interieurwereld.

Growing up in public - Column Wonen 360.nl

/
Indra Stas (41) is sinds 2016 oprichter van Stas Home Déco, het Home & Lifestyle sales agency in de Benelux voor 10 merken en woont als Belgische in Nederland. Ze schrijft over wat haar opvalt in het interieurnieuws of wat ze meemaakt als jong ondernemer in de interieurwereld.

''NAV Scandinavia dealers gezocht; bedoeld voor passievolle interieurondernemers''

/
Indra Stas van Stas Home Déco: Stas Home Déco, agentuur…

Natuurlijk Dyreskinn

/
Je wilt schapenvachten toevoegen aan je winkelassortiment,…
Epos of Sweden product monolit table lamp klein

Shopping Epos of Sweden

/
## Shopping Page ## Voronoi kandelaar set en Monolit…
Knit Factory sfeer rox verkleind

Voorjaarsbeurzen 2019

/
Onze merken stellen hun voorjaarsassortiment voor op verschillende…

Wij zoeken jou!

/
Stas Home Déco zoekt versterking op de baan! Ben…