Wij zijn jouw sales team in de Benelux en leveren je marktinformatie en nieuwe klanten aan. Wij bezoeken jouw (potentiële) klanten en sluiten de deal. New business of cross-selling. Wij werken met  een breed publiek in het midden en hoog segment van de Home & Lifestyle branche. Met een breed aanbod kunnen onze mensen zeer effectief aan de slag om meerdere adressen in een gemeente of stad te bezoeken als klant, zonder dat deze onderling concurrentie worden.

Laat ons je helpen

Onze werkzaamheden focussen zich op onze 2 expert pijlers: Sales & Marketing. Als agent zijn wij uw verkoopteam b2b in de Benelux. Wij adviseren u om de markt te bewerken en bezoeken ook zelf de klanten in verschillende segmenten. Onze focus ligt op woonretail (grootwinkelbedrijven), woonwinkels, projectmarkt, tuincentra en andere aanverwante retailbedrijven in de woon- en lifestylewereld. De merken waar wij mee starten moeten binnen ons pakket van merken passen en ook bij onze klanten aansluiten.

De orders van onze klanten worden direct verwerkt in ons crm systeem en worden door de binnendienst naar u doorgezet. Wij werken zowel voor standaard orders als voor maatwerk klanten.

Met onze uitgebreide ervaring in marketing, bieden wij ook verschillende marketing werkzaamheden aan voor uw merk.

Sales

Binnen onze sales werkzaamheden zit het bezoeken van bestaande klanten in, aangevuld met een stevige portie acquisitie. Naast het bezoek aan de winkels, wordt er ook gewerkt aan de samenwerkingen met de grootwinkelbedrijven. Alles aangepast op uw bedrijf en product. Wij adviseren over de marktontwikkelingen en de benodigdheden om als merk te kunnen groeien in de Benelux.

De kosten van de sales werkzaamheden zijn grotendeels op basis van een percentage over direct en indirecte verkoop van de producten.

Marketing

Samen met de merkeigenaar wordt er een marketing plan gemaakt voor de samenwerking, afhankelijk van het budget en de doelstellingen van de merkeigenaar.

Dit marketingplan bevat b2b (en mogelijk b2c) activiteiten.

Binnen b2b vinden wij de planning voor communicatie, beurzen en showroom events. Wij vertalen de investeringen van de merkeigenaar naar een aangepast plan.

De kosten van de uitwerking van de lokale marketing zijn op basis van uurtarief. (te bespreken)

Wij bespreken graag de mogelijkheden van een samenwerking voor uw merk in de Benelux. Aangezien dit altijd maatwerk is, maken we graag een afspraak.

Direct antwoord op je vragen

Bel nu: 085 – 0606 231

email: info@stashomedeco.nl

Barendrecht – Nederland

ma-vrij 9-17.30u